SpellenClub de Struikrover

Club à Deinze dans la province de Flandre Orientale

Ardense Jagerstraat 4, 9800 Deinze

SpellenClub de Struikrover
  • Jeux sur place
  • Animateurs

Horaires

📧 info@destruikrover.be

Description

Bij ons kan je elke 2e vrijdagavond van de maand kennismaken met het betere gezelschapsspel. We leven immers niet meer in het Stenen Tijdperk van Monopoly of Risk, er is tegenwoordig een enorm aanbod van kwalitatieve gezelschapsspelen waartussen iedereen zijn goesting kan vinden. Van puur amusement met wat drank, Cash and Guns, tot de Machiavellistische Intriges van de Maharadja van Jaipur, breinbrekende strategische spelen onder hoogspanning of leuke pestpelletjes met Saboteurs waarin de Bedriegers Bedrogen uitkomen, we hebben het allemaal en leggen ze met plezier voor u uit!
In plaats van Gepakt en Gezakt naar Puerto Rico of Carcasonne te vertrekken, de Niagara te gaan afvaren of de K2 te beklimmen, kan je met veel meer gemak dezelfde suspense bij ons beleven.
Kom je alleen, met z'n twee of met een ganse bende, er is altijd wel plaats aan een tafel en een leuk spel te vinden!
Vergeet de konijnenhokken in Burger's Zoo, kom proeven van de regenwormen die we in de kakkerlakkensalade hebben gedraaid en speel Age of Empires III niet op je PC maar in leuk gezelschap rond de tafel!
De 7 wonders zijn de wereld nog niet uit, dixit Cleopatra. De kathedraal bouwen in Thebes, op mr. Jack jagen op Het Verboden Eiland, het kan allemaal!
Kom het proberen op één van onze spellenavonden.