Bordspelclub De Spelhamels

Club à Beerse dans la province de Anvers

Heibergstraat 17, 2340 Beerse

Bordspelclub De Spelhamels
  • Jeux sur place

Horaires

Vendredi, Samedi: 20:00 → 00:00

📧 spelhamels@hotmail.be

Elke 3de vrijdag van de maand en elke 1ste zaterdag komen de spelhamels van 20u tot 00.30u samen in een zaal van Woonzorgcentrum Heiberg (aan de rechterkant van het complex) in Beerse.

De toegang is volledig gratis en er wordt ook geen lidgeld gevraagd.

Description

Wij zijn een groep mannen en vrouwen van alle leeftijden uit Beerse en omgeving die elkaar gevonden hebben in hun passie en graag samenkomen om de betere gezelschapsspellen te spelen.

Geen Monopoly, Cluedo, Stratego of Risk bij ons (hoewel dat op aanvraag mogelijk geregeld kan worden), maar goed uitgewerkte en prachtig vormgegeven spellen. Er is een hele wereld van recente spellen naast de eeuwenoude klassiekers die populairder en populairder worden, met elk thema of spelmechanisme dat je maar kan bedenken: eenvoudig of moeilijk, veel of weinig geluk, elkaar dwarsbomen of je eigen ding doen, kort of lang, thematisch of abstract enz.

De beste manier om te weten te komen of zulke spellen iets voor jou zijn, is gewoon eens naar Beerse af te zakken en een kijkje te komen nemen bij ons! We leggen elk spel uit, dus je hoeft zelf geen regels door te nemen. Neem gerust vrienden of familie mee. Zelfs je eigen spellen zijn welkom. Hoewel er een heel uitgebreide collectie standaard aanwezig is.

Tot op één van onze spelavonden!

Prochains événements