Tu as sans doute entendu parler du coronavirus COVID-19...
Par décision des autorités fédérales, tout événement récréatif ou culturel est interdit jusqu'au 3 avril. Les bars et restaurants devront rester fermés.
Profite donc de cette hibernation forcée pour revisiter ta ludothèque et resortir les jeux solos / duels / familiaux. ;)
Prends soin de toi et de tes proches!

via GIPHY

GEANNULEERD: Speel-date: de lgbtq+ editie

04 avr. 2020
19h30 > 22h30
Organisé par The Playground
cover GEANNULEERD: Speel-date: de lgbtq+ editie - The Playground
Binnenkort organiseert The Playground een derde editie van de speel-date. Daar is iedereen welkom, maar we moesten mensen van de lgbtq+ community teleurstellen omdat er niet genoeg matches waren die dezelfde geaardheid hadden. Daarom proberen we het op deze manier. Speeddaten en valentijn, we zijn er geen pur sang fan van, maar om het ontmoeten minder ongemakkelijk te maken en omdat de andere editie een succes was, organiseren wij onze eerste singles game night voor lgbtq+! Als er één ding is waar bordspellen absoluut top in zijn, is het mensen verbinden op een leuke en ongedwongen manier. Met The Playground als frivole gids door datingspel-land. Wat kan je verwachten? Een gezellige avond met leeftijdsgenoten, waarin we jullie in duo’s en in groep enkele korte spellen laten spelen. Van de klassieke ongemakkelijke speed-date-toestanden naar spannende speel-dates! Daarna is er de mogelijkheid om te blijven en de band te bevorderen met spelen waarbij je samen moet werken om te winnen. En dat je potentiële lover van spellen houdt, is al een plus, niet? Komt er niets uit, dan heb je in ieder geval een leuke spel-avond beleefd. Een win-winsituatie. Een speel-date-avond kost 10 euro per persoon, inclusief eerste drankje. Inschrijven doe je door voor 29 maart een e-mail met je naam, leeftijd en partner-voorkeur (man, vrouw, beide, etc) erin naar line@the-playground.be te sturen. Zodra we in een leeftijdsgroep een uitgebalanceerde set van 12 deelnemers hebben, lanceren we de single game night voor die groep mensen. Like & share deze speel-date naar believen, hoe meer vrijgezellige zielen op de hoogte zijn, hoe beter!

Identité graphique et site web par Feed by Design

© Wanna Play ASBL - 0695.574.033 - IBAN BE41 6511 6348 4210
Ch. de Louvain 343 Bte10, 1030 Schaerbeek, Belgique